dijous, 9 d’abril del 2020

DIA 25- VACANCES!!! (Català -Castellano)


Hola a totes i tots! Aquesta és la darrera entrada al nostre bloc que faig fins que acabin les vacances de setmana santa (dia 20 d'Abril tornam), però ja sabeu que això no vol dir que no vos pugueu posar en contacte amb jo. Estic per vosaltres, per tot allò que necessiteu.
Bones festes a tothom!!!
No envio feinetes per aquests dies, però aquells nins/es que no hagin pogut fer les feines enviades fins ara, estaria molt bé que les anessin fent poc a poc, per posar-se al dia.
A més a més, na Maura m'ha demanat que els que pugueu li envieu una foto dels deures d'anglès d'aquestes setmanes. El seu e-mail és: mcastillocursach@gmail.com. Si no sabeu quines feinetes són, les podeu consultar a aquest bloc o al seu: maurauib.blogspot.com (també està a la web de l'escola).

A continuació vos deix alguns suggeriments per fer. Només són idees per si vos falten després de tants dies a casa. També vos enviaré per Whatsapp un parell de documents PDF que poden resultar interessants.

1-Aquesta activitat es farà a nivell de centre, és a dir, tots els cursos l'han proposat i a més, me podeu fer arribar fotos per poder-les posar a la web de l'escola. Es tracta d'una recepta de cuina que cada any fem: ROBIOLS. Una altra opció més senzilla és fer CRESPELLS o senyorets. Vos pas la recepta amb i sense saïm de porc, per a que totes les famílies les pugueu fer:



2-A Youtube trobareu moltes propostes de caire educatiu i/o lúdic per gaudir d'aquests dies en família. Podeu cercar música per nins/es, experiments senzills, audiocontes, manualitats amb materials que tenim a casa, dinàmiques de relaxació... Personalment, vos recoman cinc canals que m'encanten:
    • Cuentacuentos Beatriz Montero.
    • Cuentos infantiles.
    • Cuéntame un cuento.
    • Euge Barker (música, percusió corporal,...per nins/es).
    • Tranquilos y atentos como una rana (Eline Snel).

***Important: Si els nins/es miren el youtube sense supervisió dels adults, pot ser interessant que descarregueu l'aplicació Youtube Kids (al Google Play), així només accediran de forma segura a continguts destinats als més petits de la casa.


4- Fer una “ Gimkana” o el joc del tresor a casa: Per a jugar has de trobar un objecte, tal vegada podeu aprofitar per amagar els ous de Pasqua, un conillet... El joc comença amb la primera pista que els donis, la idea és crear un parell en paper i les pistes els ha de portar d’un racó a un altre de la casa fins que trobin el tresor.


5-Exercicis físics i activitats creatives per nins:


6-Al Weib (web educatiu de le Illes Balears) trobareu diferents recursos educatius per treballar a casa:


7- Per treballar anglès, recursos online o per imprimir: http://koalatext.com/public/


CASTELLANO:

¡Hola a todas y todos! Esta es la última entrada en nuestro blog que hago hasta que acaben las vacaciones de semana santa (día 20 de Abril volvemos), pero ya sabéis que esto no quiere decir que no os podáis poner en contacto conmigo. Estoy para vosotros, para todo aquello que necesitéis.
¡¡¡Felices fiestas a todos!!!
No envio deberes para estos días, pero aquellos niños/as que no hayan podido hacer los deberes enviados hasta ahora, estaría muy nien que los fuesen haciendo poco a poco, para ponerse al día.
Además, Maura me ha pedido que los que podáis le enviéis una foto de los deberes de inglés de estas semanas. Su e-mail es: mcastillocursach@gmail.com. Si no sabéis qué tareas son, las podéis consultar en este blog o en el suyo: maurauib.blogspot.com (también está en la web de la escuela).

A continuación os dejo algunas sugerencias para hacer. Solo son ideas por si os faltan después de tantos dias en casa. También os enviaré por Whatsapp un par de documentos PDF que pueden resultar interesantes.

1-Esta actividad se va a hacer a nivel de centro, es decir, todos los cursos la han propuesto y además podéis hacerme llegar fotos para que las podamos poner en el web de la escuela. Se trata de una receta de cocina que cada año hacemos: ROBIOLS. Otra opción más sencilla és hacer CRESPELLS o senyorets. Os paso la receta con y sin manteca de cerdo, para que todas las familias la podáis hacer:



2-En Youtube encontraréis muchas propuestas de tipo educativo y/o lúdico para disfrutar de estos días en familia. Podéis buscar experiementos sencillos, audiocuentos, manualidades con materiales que tenemos en casa, dinámicas de relajación... Personalmente, os recomiendo cinco cuentas que me encantan:
    • Cuentacuentos Beatriz Montero.
    • Cuentos infantiles.
    • Cuéntame un cuento.
    • Euge Barker (música, percusión corporal,...para niños/as).
    • Tranquilos y atentos como una rana (Eline Snel).

***Important: Si los niños/as miran youtube sin supervisión de los adultos, puede ser interesante que descarguéis la aplicación Youtube Kids (en el Google Play), así solo accederán de forma segura a contenidos destinados a los más pequeños de la casa.




4- Hacer una “ Gimkana” o el juego del tesoro en casa: Para jugar tienes que encontrar un objeto, podéis aprovechar para esconder los huevos de Pascua, un conejito,...El juego empieza con la primera pista que les das, la idea es crear un par en paper y las pistas los tienen que llevar de un rincón al otro de la casa hasta que encuentren el tesoro.

5- Ejercicios físicos y actividades creativas para niños:


6-En el Weib (web educatiu de le Illes Balears) encontraréis diferentes recursos educativos para trabajar en casa:


7- Para trabajar inglés, recursos online o para imprimir: http://koalatext.com/public/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada