DIMECRES,
25 DE MARÇ DE 2020.
CATALÀ:
1-A l'agenda escolar, en la data
d'avui (25 de Març), escriure com estic, com me sent, què pens....
1-En la agenda escolar, en la
fecha de hoy (25 de Marzo), escribir cómo estoy, cómo me siento,
qué pienso.... (en catalán).
2-Al quadern, escriure la data
completa (Dimecres, 25 de Març de 2020) i el títol: ENDEVINALLES.
Llegir les endevinalles d'abaix, pensar i escriure les solucions.
Una pista: totes són d'animals.
- Del meu vestit es vesteixen;
també sóc bo per menjar
i xics i grans em passegen
per la muntanya i el pla.No és un bou i porta banyes.
No és un paraigües i surt quan plou.Arrossega ca seva,per amunt i per avall.
i no la perd mai.M’arrossego com un cuc
fins que em fico dins un sac;
quan el sac em ve petit,
cap enlaire i a volar.Mig groga i mig negra,
vaig de flor en flor;
si molt em molestes
et clavo un fibló.
2- En el cuaderno, escribir
la fecha completa (Dimecres, 25 de Març de 2020) y el título:
ENDEVINALLES. Lee las adivinanzas de abajo, pensar y escribir las
soluciones.
Una pista: todas son de animales.
(El viernes las corregiremos).
- Del meu vestit es vesteixen;
també sóc bo per menjar
i xics i grans em passegen
per la muntanya i el pla.No és un bou i porta banyes.
No és un paraigües i surt quan plou.Arrossega ca seva,per amunt i per avall.
i no la perd mai.M’arrossego com un cuc
fins que em fico dins un sac;
quan el sac em ve petit,
cap enlaire i a volar.Mig groga i mig negra,
vaig de flor en flor;
si molt em molestes
et clavo un fibló.
3-Inventar
una endevinalla damunt un altre
animal, escriure-la al quadern i fer un dibuix.
3-Inventar
una adivinanza sobre otro
animal, escribirla en el cuaderno y hacer un dibujo.
ENGLISH:
Revisar el vocabulari del menjar (FOOD) i del tema anterior (THE
BODY), demanant als nins/es per a que ho diguin en anglès. Ho
trobareu al llibre d'anglès.
Revisar el vocabulario de la comida (FOOD) y del tema anterior
(THE BODY), pidiendo a los niños/as para que lo digan en inglés. Lo
encontraréis en el libro de inglés.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada